Tesztelték a Galaxy S8+ hardverét

Felbukkant a Samsung Galaxy S8 az egyik benchmark program adatbázisában, amelyik már sok készüléket lebuktatott teljesítmény szempontjából. Jól látható, hogy mennyit fejlődött a csúcsmodell a tavalyiakhoz képest.

Az új jövevény a rendszerben SM-G955U kódnév alatt fut. Látható, hogy valóban bejöttek a spekulációk, és Snapdragon 835-ös processzorral, és 4 GB RAM-mal fut a készülék.

Leolvasható, hogy az egymagos teszten 1929 pontot, míg a többmagoson 6084 pontot ért el. Ez ugyan jelentős előrelépés például a Snapdragon 820-al szerelt Galaxy S7 Edge-hez képest, azonban az igazság, hogy van ennél erősebb konstrukció is. Az egymagos kategóriát továbbra is az Apple A10 vezeti, a többmagosat pedig a Huawei Mate 9-ben megtalálható Kirin 960 processzor. Még az is lehet, hogy a Helio X30 is magasabb pontszámot ér majd el.

No de ne keseredjünk el, hiszen ez még csak a prototípus, lehet, hogy erősebb lesz a végleges modell, de nagyjából be lehet tájolni, hogy mégis hol helyezkedik majd el a készülék a ranglistán. Ha további érdekes cikkeket olvasnál a Samsung Galaxy széria új tagjairól, itt megteheted!

Forrás: GSMArena, Geekbench

Szólj hozzá