Dibea DW200 Pro vezeték nélküli porszívó ismertető

A Dibea DW200 Pro vezeték nélküli porszívó egy kiváló ár/érték aránnyal rendelkező otthoni takarítógép, ami új szintre emeli a házimunka hatékonyságát, és nagyban csökkenti azt a fáradtságot, amivel az ilyen tevékenységek járnak. A kompakt, minimalista, és elegáns dizájn azonnal fel fogja kelteni a figyelmet, ám az eszköz nem csupán mutatós hanem pokolian hatékony. A GearBest virtuális áruházából most akciós áron rendelhető, ennek apropóján úgy gondoltuk, bemutatjuk nektek ezt a terméket.

Az Dibea DW200 Pro vezeték nélküli porszívó az alábbi linken vásárolható meg:

Ez egy hordozható eszköz, tehát nem lesz szükségünk állandó áramellátásra, így az eddig nehezen megközelíthető helyekre is relatíve könnyedén juthatunk el takarítás közben.

Nyilvánvalóan mindez egy beépített akkumulátornak köszönhető, amiről majd még később szót is ejtünk, ám a telep ellenére a készülék mindössze két kilót nyom a mérlegen, szóval nem fog leszakadni a kezünk, amikor dolgozunk vele. A felhasználásra rengeteg lehetőség van, többek között a kocsi porszívózása közben lehet remek segítség a Dibea DW200 Pro.

A szerkezet kétféle üzemmódban használható, az egyikben 8000, míg a másikban 17000 Pa szívóerővel végzi a dolgát, ám az általa kibocsátott szaj mértéke így sem lesz több 68 decibelnél. Ha orvul meg akarjuk lepni a párunkat egy tiszta lakással, ez a masina kiváló tettestárs lehet. A gépezetben egy 250W teljesítményű motor található, ami a beépített 2000 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően akár félórán át is munkára bírható.

Ezután cirka 4-5 óra töltés szükséges a masina ismételt hadrendbe állításához. A gyártói leírás értelmében az üzemidő 10 perce elegendő 120 négyzetméter megtisztításához. A készüléknek saját portartálya van, amelynek űrtartalma 300 ml, a hordozhatóság kedvéért lett ekkora, érdemes minél sűrűbben üríteni.

A Dibea DW200 Pro vezeték nélküli porszívónak szinte minden háztartásban van hely, sokban meg fogja könnyíteni az életet, hiszen mindent mégsem végeztethetünk el egy robotporszívóval. Már csak egy vagány ablaktisztító robot kell, és kvázi búcsút lehet mondani a nehéz házi munkáknak, és még bejárónőre sem lesz szükség.

A Dibea DW200 Pro vezeték nélküli porszívó most a GearBest oldalán jelenleg 156.99 dolláros áron kapható:

Forrás:GearBest

Szólj hozzá