FUSE Sport bemutató – Vízálló fitnesz okosóra GPS-szel!

A FUSE Atmos után megérkezett az új FUSE Sport okosóra is, amely sokkal több sportolással kapcsolatos funkciót kapott, és már GPS-vevő is van benne.

Kezdjük a bemutatást a külsőségekkel! A FUSE Sport egy kompakt méretű, pehelykönnyű okosóra, így nők és férfiak egyaránt használhatják. A polikarbonát ház 5ATM minősítéssel rendelkezik, vagyis vízálló, így akár úszhatsz is benne, a kényelmes szilikon szíj pedig cserélhető. Az óra kezelése az 1,3 colos, 240×240 pixeles IPS érintőkijelzőn keresztül lehetséges, illetve kapunk mellé három gombot is, amikkel szintén elérhetjük a funkciókat.

A kütyü természetesen mindent tud, ami egy ilyen okosórától elvárható, jelzi például az értesítéseket és a hívásokat, amennyiben össze van kapcsolva egy telefonnal. Jó hír, hogy Android mobilokkal és iPhone-okkal is kompatibilis, sőt, a fitnesz adatokat nem csak saját alkalmazásával tudjuk szinkronizálni, hanem a népszerű Strava appon keresztül is.

Mivel ez egy sportos okosóra, így természetesen a mozgással kapcsolatos funkciókra helyezték a hangsúlyt. Kezdjük is mindjárt a precíz optikai pulzusmérővel, ami nem csak edzés közben monitoroz, hanem egész nap automatikusan (bizonyos időközönként).

Nem kevesebb, mint 17 különféle sportmód érhető el a FUSE Sport okosórán, ezek között megtalálható a futás, a séta, a kerékpár, az úszás, a foci, a jóga, de még az aerobik is. És ez még nem minden, az egyes kategóriákon belül további opciókat találunk, futásból például 7-féle lehetőségünk van, megadhatunk például kalóriacélt, távolságcélt, időcélt, és van egy külön zsírégető mód is többek között.

Az óra természetesen folyamatosan monitoroz mindenféle lehetséges adatot edzés közben, amiket utána grafikonokon is megnézhetünk, és olyat is tud, hogy például futás közben különböző pulzustartományokban más-más színnel világít az óra kijelzője.

A GPS és GLONASS műholdakkal való kommunikáció révén pedig pontosan tudjuk követni a megtett utat és távolságot telefon nélkül is. Ha pedig túrázni indulnánk, jól fog jönni a beépített iránytű funkció. Az egyetlen hátránya, hogy angol a menüje, de egy kis nyelvtudással már könnyedén el lehet rajta igazodni.

Két fontos dologról nem esett még szó, az egyik az üzemidő, a másik pedig az ár. A FUSE Sport okosóra normál használat mellett olyan 7 napot bír egy töltéssel, a készenléti idő kb. 15 nap, folyamatos GPS-szel pedig 8 órán keresztül működik. Ezek egyáltalán nem rossz értékek, hiszen a legtöbb okosórát 1-2 naponta kell tölteni. Az ár pedig jelenleg akcióban 41.990 Ft, amihez ingyenes, gyors szállítás és 1 év teljes körű magyarországi garancia jár. Ha megtetszett a készülék, akkor az alábbi linken rendelheted meg:

 

Forrás: DroidVilág

Szólj hozzá