GearBest Cyber Monday akciók

A Black Friday akciók nagyjából lezárultak, de ez nem jelenti azt, hogy véget értek volna a kedvezmények a GearBest webáruházában. Az alábbiakban bemutatjuk a Cyber Monday promóciót, illetve kiragadunk három terméket, melyek most különösen méltóak a figyelemre.

A Cyber Monday lényegét tekintve teljesen ugyanaz mint a Black Friday, a kedvezményes időszak alatt nagyon jó áron lehet beszerezni mindenféle műszaki cikkek, ezekből pedig szép számmal akad a GearBest kínálatában is. Akiknek van egy kis felesleges elkölteni való pénze, príma áron vásárolhatnak okostelefont, robotporszívót, táblagépet, háromdimenziós nyomtatót, vezeték nélküli fülhallgatót, sőt, még lézeres projektort is. Képtelenség lenne tételesen felsorolni ezt a hatalmas választékot, ezért minden kedves olvasónknak azt javasoljuk, nézze meg a saját szemével a GearBest legújabb promócióját. A GearBest Cyber Monday akciói az alábbi linken tekinthetőek meg:

 

GearBest Cyber Monday

 

Alfawise I7 okoskarkötő

Most pedig ahogyan a bevezetőben ígértük, jöjjön három filléres áru termék, melyek jó szolgálatot tehetnek jövendőbeli tulajdonosuknak. Az első a sorban egy Alfawise okoskarkötő, ami színekben gazdag érintőkijelzővel, pulzus és lépésszámlálóval, Bluetooth 5.0 modemmel, valamint akár 15 napos üzemidővel rendelkezik. A készülék összesen 12-féle sport üzemmódot kínál, ezek között szerepel a séta, a biciklizés, a futás, a hegymászás, és különböző labdajátékok. Az Alfawise I7 okoskarkötő most mindössze 8987 Ft-os áron rendelhető a GearBest webáruházából, további részletek a lenti linkek valamelyikén.

Xiaomi Mijia LYWSD03MMC okos hő és páratartalommérő

Különösen a téli időszakban fontos, hogy az ember tisztában legyen lakókörnyezete hőmérsékletével, valamint annak páratartalmával, főleg utóbbi bír rendkívüli jelentőséggel. A Xiaomi Mijia LYWSD03MMC okos hő és páratartalom mérő készülékei az általuk gyűjtött adatot Bluetooth kapcsolaton képesek megosztani okostelefonokkal vagy táblagépekkel, de e-ink megjelenítőjükön is jól látható minden fontos adat. Az alacsony fogyasztású kijelzőnek köszönhetően egy sima gombelemmel képesek akár egy éven keresztül is üzemelni. A képernyőn lévő emotikonok jelzik, hogy az adott hőmérséklet vagy páratartalom belefér-e még az egészséges tartományba, vagy indokolt valamilyen változtatás. A kisgyermekes családokon kívül az egzotikus állatokat tartók is jó hasznát láthatják ezeknek a szerkezetnek, hiszen a különleges kis kedvencek, különleges körülményeket kívánnak. Egyetlen darab ebből a készülékből 5577 forintba kerül, amennyiben beérjük ennyivel, használjuk a GB619476 kupont az ár mérséklésére. Aki kettőt vásárol annak érdemes élnie a GB4619473 kód által biztosított árcsökkentő lehetőséggel, ha pedig három példányra ruháztok be, ne felejtsd el használni a GB6194762 kupont. 

Xiaomi Mi Band 4 Global

A cikket zárjuk egy másik okoskarkötővel, a Xiaomi Mi Band 4-el, ami egyike a legnépszerűbb típusoknak. Ha tudni szeretnéd miért is olyan kiváló ez a készülék, kattints korábbi cikkünkre, ha pedig szeretnél venni egyet, akkor azt mindenképpen a lenti linkek valamelyikén tedd, és használd a GBXMSH01 kupont, amivel csökkenthető a karkötő 8367 forintos vételára.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá