Visszavágó – Hogyan bírja a tüzet a Galaxy S8 és az iPhone X?

Két csúcstelefon összecsapása mindig izgalmas, pláne ha nem csak a sebességet tesztelik, hanem a tartósságukat is. Most éppen a hővel szembeni ellenállást feszegették, és érdekes eredmény született. 

A tegnapi nap megmutattunk nektek egy videót, amiben lefagyasztották a telefonokat, és ezáltal rendeztek egy strapatesztet. A TechRax csapata elkészítette a visszavágót is, ahol nagy hőnek tették ki a Samsung Galaxy S8 és iPhone X készülékeket.

A két mobilt leöntötték valamilyen gyúlékony anyaggal, majd 15 másodpercre felgyújtották őket, és eloltás után megnézték, hogy viselték a tortúrát. Míg a hideggel szemben az iPhone vérzett el, a tűzzel már más a helyzet, és remekül helyt állt az Apple zászlóshajója. Gyakorlatilag semmi baj nem lett, és minden tökéletesen működött rajta.

A Galaxy S8 már messze nem viselte ilyen jól a hőt. A jobb oldala végig megpörkölődött, és a kijelző teljes jobb széle, valamint a felső része is sérült, ráadásul maradandó károsodásokat szenvedett a telefon. Persze a való életben elég ritka, hogy ilyen próbát kelljen kiállnia a telefonnak, de azért azt javasoljuk, hogy nyáron ne felejtsétek kint a tűző napon a készüléket, mert akár komoly probléma is lehet belőle.

Az állás így egy-egy, kíváncsian várjuk a következő tesztet, és hogy mit tudnak még kitalálni a nekünk.

Forrás: TechRax

Szólj hozzá