Játékosoknak szánt mobiltartozék érkezik a Redmitől

A különböző gyártók egyre jobban igyekeznek a játékosok igényeit kielégíteni a mobiliparban, éppen ezért egyre több gamer mobil található a piacon. Sokan azonban az olcsóbb, hétköznapi mobilokat részesítik előnyben, így számukra az olyan kiegészítők lehetnek érdekesek, mint amilyet a Redmi dob piacra.

A jelenleg is zajló China Joy 2019 gaming expo nem csak a mobilokról szól, hanem inkább a játékosoknak szánt termékeket mutatják be. A Redmi itt jelentett be egy érdekes terméket, amely egy kontroller, amely a roppant népszerű Redmi K20 szériához érkezik.

A Weibo-n közzétett poszter alapján egy az irányító teljesen megegyezik a Black Shark 2 mobil kontrollerével, és a mobil két oldalához lehet csatlakoztatni. A szokásos gombokat és kart is megtaláljuk rajta, és természetesen beépített akkumulátort is tartalmat, a készülékkel pedig Bluetooth-on keresztül kommunikál.

 

A termék remekül jöhet azoknak, akik sokat játszanak a mobiljukon, ráadásul az ára sem vészes. 179 jüant kérnek érte (kb 7.500 Ft), ám a készülékkel együtt mindössze 99 jüanba kerül, ami 4.200 Ft-nak felel meg. A kiegészítő a mai naptól érhető el, így várhatóan hamarosan a népszerű webshopok kínálatában is megjelenik majd.

Forrás: BGR

Szólj hozzá