Karácsonyi micro SD kiárusítás

Az év utolsó kiárusításai közül kiemelendő a GearBest memóriakártya akciója, amelynek keretében limitált szériás, karácsonyi mintás Alfawise micro SD kártya, valamint Samsung márkájú ultragyors UHS-3 kártyák is vannak a kínálatban, illetve egy kevésbé ismert ázsiai márka kifejezetten kamerákba szánt megoldása.

Alfawise Christmas Fun Edition Micro SD TF Card 3 In 1

Az Alfawise kártyákkal már jó viszonyt ápolunk, hiszen a tesztelésre küldött teljes garnitúra nagyon jól szerepelt, és árukhoz képest jó minőséget kínálnak. A kártyakészlet összes tagja továbbra is működőképes, és kiválóan szolgál, van amelyik táblagépben, és van amelyik TV-okosítóban.

A karácsonyi limitált kártyák jövő novemberig nem lesznek kaphatóak, szóval ha tetszenek ezek a cuki apróságok, még le tudsz csapni rájuk. A kártya mellé olvasót, és SD alakítót is kapni, fogsz szóval ez egy 3 az 1-ben ajánlat. A 128 GB-os verzió mindössze 4837 forintos áron rendelhető, ami mondhatni nem pénz. További részletek és megrendelés a lenti linkek valamelyikén!

LOLITG 128 GB-os micro SD kártya

Elég nehéz érdekfeszítően írni egy micro SD kártyáról, ezért inkább maradnék a száraz tények gyors felsorolásánál. A LOLITG kártyája 40 MB/s írási, valamint 100 MB/s olvasási sebességgel rendelkezik, így kiválóan alkalmas a nagyobb felbontású videók tárolására, melyek mindenféle akadás nélkül, azonnal el fognak indulni, ha meg akarjuk tekinteni őket. A gyártó ajánlata szerint az apróság kiváló kiegészítője lehet a megfigyelő és akciókameráknak, de természetesen használhatjuk őket okostelefonban, táblagépben, vagy amiben akarjuk. A 128 GB kapacitású kártya mindössze 6804 forintos áron rendelhető, de a G3E201D4E5A1D001 kupon segítségével még ezen a filléres összegen is csökkenteni lehet. Ha esetleg kisebb kapacitással is beéred, elérhető a 64 illetve a 32 GB-os kiszerelés is.

Samsung EVO Plus 128 GB-os micro SD kártya

Mielőtt egy kósza, ám egyben teljesen felesleges gondolat megfogalmazódna fejedben, igen ez a kártya eredeti, és tényleg Samsung márkájú, továbbá a sebessége is stimmelni fog. A GearBest egy komoly webáruház, nem fog ilyennel szórakozni, és bár árulnak replikákat, amelyik termék esetében erről van szó, ott külön jelzik azt. Az UHS-3 szabvány már elképesztő gyors írási és olvasási sebességeket garantál, minimum 100 MB/s olvasási, és legalább 90/s MB írási sebesség garantálva van ezeknél a kártyáknál. Ilyen jellemzők mellett kártya természetesen alkalmas nagy felbontású videók kezelésére és tárolására, illetve egyéb célokra is. A 128 GB-os verzió mindössze 6047 forintba kerül, a GBCNSXU3128GB kupon felhasználásával pedig még ez az összeg is csökkenthető. További részletek a lenti linkek valamelyikén!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá