Kempingtermékek akciója a GearBest áruházában

A nyár a kerti partik, a sátrazás, a bográcsozás, a horgászás, és a kemping ideje. Ezekhez a tevékenységekhez kínál remek és emberi árú termékeket a GearBest áruháza, egy új promóció keretén belül. Az alábbiakban hordozható hűtők, és kempinglámpák ismertetése következik.

Első termékünk az Alfawise B15 15 literes autós hűtője, ami saját beépített inverteres kompresszorral rendelkezik, ennek energiaellátását a kocsi szivargyújtóján keresztül lehet megoldani, a készülék természetesen saját csatlakozóval is el van látva. A hordozható hűtő – 20 és +20 fok között bármilyen hőmérsékletet képes biztosítani, a vezérlés telefonos alkalmazáson keresztül, Bluetooth kapcsolat révén is lehetséges. A masina nem fogyaszt sokat, kb. mint egy autólámpa, az űrtartalom pedig 15 liter, így egészen sok minden belefér. A készülék ideális kirándulásokhoz vagy hosszabb autóutak esetén. Az Alfawise B15 hordozható hűtő most cirka 58 118 forintos áron kapható a GearBest áruházában. A GBSZ3802 kupon felhasználásával még olcsóbban szerezhetitek be a készüléket, az akció július 15-ig, illetve a készlet erejéig tart.

Tetszett a felső gépezet? Mi lenne ha azt mondanánk létezik nagyobb, fejlettebb komolyabb hordozható hűtőgép, igaz némileg vastagabb áron? A Tecney CX40 drágább valamivel, viszont sokkal nagyobb az űrtartalma, jelen esetben 40 liter, szóval ebben már egészen komoly mennyiségű szajrénak is helyet találni. Ugyanúgy szivargyújtós táplálás által működik a masina, egy LCD kijelzőn lehet látni a fontos adatokat, ugyanakkor okostelefonos irányítás is lehetséges Bluetooth kapcsolaton keresztül. A készülék – 20 és + 20 csók között bármilyen hőmérséklet generálására képes, viszont úgy lett kialakítva hogy kímélje az autó akkumulátorát. A Tecney CX40 most csupán 80 778 forintos áron kapható, a GearBest oldalán. A GBSZ7702 kupon segítségével a vételár tovább mérsékelhető július 15-ig, vagy ameddig a készlet tart.

Az Alfawise AL-M1 mágneses kempinglámpa tökéletesen alkalmas kültéri, házon belüli, vagy akár autós felhasználásra is. A külső borítás üveggyapotból készült, ami akár 100 kg-os nyomást is képes elviselni, így a szerkezetet nem kell félteni az eséstől, vagy attól, hogy valamilyen hatás éri véletlenül. A készülék tartós, 100 000 munkaórára van hitelesítve, és a vörös színekkel égő üzemmódban akár vészjelzésre is alkalmas. A beépített 2500 mAh kapacitású akkumulátor 20 óra üzemidőre is képes, fényvetőként pedig 80 órát is működhet egyetlen feltöltéssel. Ha a szükség úgy kívánja a készülék használható külső aksi gyanánt is, így tölthető lesz vele a telefon, a walkie-talkie, és más hasonló eszközök, bármi amit lehet 5V 1A árammal etetni. Az Alfawise AL-M1 mágneses kempinglámpa a GearBest oldalán most kb. 8076 forintos áron kapható magyar valutára átszámítva. A GBSZALM12 kuponnal az ár tovább mérsékelhető.

Az Alfawise AL-M1 Plus sokban hasonló az előbb röviden bemutatott lámpához, bár azért akadnak minimális eltérések. A készülék ugyanúgy bírja a kiképzést, 100 kg-os nyomás meg sem kottyan a masinának, nem kell attól aggódni, hogy esések és hasonlók kárt tesznek benne. A termék megvásárlása tartós befektetésnek számít, hiszen a belsejében lévő izzók 100 000 munkaórát bírnak a gyártói leírások szerint. Az egyik fontos különbség az előző modellhez képest, hogy ebben a készülékben 5000 mAh kapacitású akkumulátor található, ami zseblámpa üzemmódban 30, fényvetőként pedig 160 órányi üzemidőt biztosít. Akárcsak testvére, ez a szerkezet is használható külső akkumulátor gyanánt, tölthető vele a telefon és szinte bármilyen eszköz, ami 5V 1A áramot vesz fel. Az Alfawise AL-M1 Plus a GearBest webáruházában most csak 8076 forintos áron kapható magyar valutára átszámítva. A GBSZALM11 kuponnal az ár tovább mérsékelhető.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá