Képeken az újracsomagolt Galaxy Note 7

Kétségkívül a tavalyi év legemlékezetesebb eseménye a Galaxy Note 7 botrány volt, melyet a Samsung igyekezett a leginkább felelősségteljes módon kezelni. Véleményünk szerint azzal, hogy visszahívták az összes készüléket, sikerült is. Viszont nemrégiben felröppentek a hírek, hogy kijavítva a hibát újra forgalmazni fogják a problémás modellt!

Eddig még nem volt biztos az “újracsomagolás”, csupán felmerült mint lehetőség, veszteségminimalizálás céljából. Most azonban érkeztek is képek a – vélhetőleg – prototípusról, amin úgy tűnik, hogy tényleg megvalósult az ötlet. Íme a fotók:


A képek Vietnámból érkeztek, ahol a Samsung gyára is található. Eddig kifogásolható volna a ténye annak, hogy ez valóban egy újracsomagolt készülék, azonban ha szemfülesek vagyunk, észrevehetjük, hogy az eredeti SM-N930-es modellszám SM-N935-re változott. Továbbá – ahogyan a bekarikázott résznél is láthatjátok – az aksi 3200 mAh-ra fogyott. A Note 7 gyenge pontja vélhetőleg az akkumulátor volt, így csökkentették a méretét, hogy megoldják a problémát. A neve állítólag Galaxy Note 7R lesz, és csak bizonyos régiókban lehet majd kapni.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá