Korlátlan mobilnettel kedveskedik ügyfeleinek a Telekom

Azt már megszokhattuk az elmúlt évek során, hogy az ünnepi időszakra szinte minden szolgáltató készül valami aprósággal, és ez idén sincs másképp, a Telekom akciójának pedig bizonyára rengetegen fognak örülni.

Idén a Telekom előfizetőinek nem lesz problémájuk az internetezéssel, hiszen mind a kártyás, mind pedig a havi előfizetéssel bíró ügyfeleik számára is korlátlan internetet biztosítanak. Fontos még megemlíteni, hogy a korlátlanság csak belföldre vonatkozik, roaming esetén pedig 15 GB adatforgalmat kapunk ajándékba.

A kedvezményt a szolgáltató mobilos alkalmazásán keresztül vehetjük igénybe, amely elérhető Androidra és iOS-re egyaránt. A bejelentkezés után a Bekapcsolható adat-szolgáltatások menüpontban találjuk az akciót, és ennek aktiválásához itt kell kiválasztanunk a Mobil ünnepi korlátlanság opciót.

Akik ezzel élnek, azok akár 2 hétig is élvezhetik majd a korlátlan adatszolgáltatást, amely december 16-tól egészen január 1. éjfélig tart. Érdemes minél hamarabb igénybe venni, hiszen ha később aktiváljátok, akkor kevesebb ideig élvezhetitek a ingyen netet.

Forrás: Telekom

Szólj hozzá