Megjelent a Samsung Galaxy Fold, ám nem lesz egyszerű hozzájutni

A Samsung hajlítható mobilját minden bizonnyal még évek múlva is fiaskóként fogjuk emlegetni, hiszen bár megjelenik a készülék, mégis rengeteg a csalódott felhasználó, és nagyon úgy tűnik, hogy ez így is marad.

Hetek óta érkeznek arról hírek, hogy a Samsung kijavította a hibákat, amelyek a Galaxy Fold tönkremeneteléhez vezettek, és végül mégis megjelenik a mobil. Dél-Koreában már péntek óta hivatalosan is kapható, ám az első készletek azonnal elfogytak.

Tekintve, hogy 2000 dolláros termékről van szó, nagyon kevesen engedhetik meg maguknak a megvásárlását, így a hiány a rendkívül kis készletnek tudható be. A hírek szerint mindössze 1000 darabot kaptak a szolgáltatók, ám arról nincs infó, hogy a többi üzletnek mennyi készülék jutott.

Bizonyára a gyártási nehézségek miatt nem képesek eleget előállítani belőle, és az is ezt igazolja, hogy az Egyesült Államokban a sok halasztás ellenére is visszamondták az előrendeléseket, és végül 250 dolláros kuponnal próbálják elsimítani a dolgot. Ennek ellenére állítólag szeptember végén mégis megjelenik majd náluk a Galaxy Fold, de bizonyára itt is csak az igazán gyorsak jutnak majd hozzá. A legfrissebb információk szerint több országban (Anglia, Franciaország, Németország) is kiadják a terméket, méghozzá szeptember 18-án.

Az biztos, hogy valami továbbra sincs rendben a készülék körül. A gyártási nehézség minden bizonnyal közrejátszanak a hiányban, ráadásul a javított verzió előállítása minden bizonnyal többe kerül a Samsungnak, így lehet már csak presztízsből akarják kiadni, és nem igazán keresnek majd rajta.

Forrás: Sammobile

Szólj hozzá