Megvan az idei iPhone-ok bemutatójának időpontja

Az Apple rajongók már bizonyára jól tudják, hogy minden évben menetrendszerűen szeptemberben érkeznek a legfrissebb iPhone-ok, és természetesen ez idén sem lesz másképp.

Az Apple idén szeptember 10-én, kedden tartja majd az eseményt, amelyen a legfrissebb hardvereit bemutatja a nagyvilágnak. Az eseménynek természetesen idén is a Steve Jobs Theater ad otthont, és a világ minden táján követhetjük majd az eseményt a közvetítéseknek hála.

Az cupertinói cég már ki is küldte a meghívókat, melyen a “By innovation only.” felírat olvasható. Kíváncsian várjuk tehát, hogy milyen újításokat tartogat nekünk az idei iPhone széria, amely három tagból áll majd. Ezek a hírek szerint az iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max néven mutatkoznak majd be.

A két utóbbi már tripla kamerával érkezik, míg a legolcsóbb modell esetében duál kamerával kell beérnünk. A Pro verziók továbbá megkapják a fordított töltést is és az Apple Pencil támogatást is, előbbi pedig kifejezetten jól jön majd az AirPods-ok esetében. A kijelzők mérete nem változik, és egyelőre USB-C-re sem térnek át.

Az A13-as chip bizonyára bivalyerős lesz, 5G-s modellre azonban idén még nem számíthatunk. Az árazás egyelőre nem ismert, ám minden bizonnyal a tavalyihoz hasonló árcédulákra számíthatunk.

Forrás: Apple

Szólj hozzá