Rendereken pózol a Samsung Galaxy A51

A Samsung Galaxy A51 lesz a prémium középkategória egyik következő nagyágyúja, és folyamatosan szivárognak ki róla az érdekesebbnél érdekesebb információk. Már tudjuk, a telefon az SM-A515F modellszámot viseli, ismerjük hardverét egy GeekBench tesztnek hála, és az is kiderült, hogy a hátlapon lévő négy kamerát L-alakú kiépítésbe szereli majd a gyártó. De eddig nem láttuk a készüléket, egészen mostanáig, ugyanis nemrégiben az OnLeaks csapatának jóvoltából készült néhány render, amin a készülék pózol.

A legutóbbi benchmark eredmények alapján kiderült, a mobil belsejében Exynos 9611 lapkakészlet végzi majd a számításokat, miközben az operatív memória kapacitás 4 GB lesz, hasonlóan a Samsung Galaxy A50s-hez. Most viszont a külsővel is tudunk némileg foglalkozni, hiszen a rendereken jól látható az a bizonyos négykamerás képrögzítő rendszer, valamint a megjelenítő felső részén lévő, középre pozicionált bevágás is, ami majd az előlapi kamerának adhat helyet, és ami valamelyest hasonlóvá teszi a mobilt a Samsung Galaxy Note 10-hez.

Nagyon vékonyak lesznek a megjelenítő körüli keretek, viszont a képernyő nem lesz hajlított, ami talán sokat számára vonzó is lehet. A kijelző képátlója 6,5 inch, a képernyőre fúrt lyuk pedig egy 32 megapixeles kamerát rejt magában. A telefonról kiderültek a térbeli jellemzői is, 158,4 x 73,7 x 7,9 mm-es dimenziókra lehet számítani, habár ahol a kamera van, ott 0,6 mm-rel vastagabb lesz a készülék háza.

A korábbi pletykák szerint a hátoldalon lévő kamerák között az elsődleges szenzor egy 48 megapixeles konstrukció lesz, melyet 12 megapixeles ultraszéles látószögű, egy szintén 12 megapixeles telefotó lencse, illetve egy 5 megapixeles mélységérzékelő segít majd a pillanat megőrzésében.

Ha nem tévednek forrásaink, a Samsung Galaxy A51 4000 mAh kapacitású akkumulátort kaphat, melyet az alul látható USB-C porton át tudunk majd táplálni, illetve szintén az alsó kereten található a fülhallgató kimenet, valamint a hangszórórács.

A mobil nemrégiben megkapta a WiFi tanúsítványát a WiFi Alliance-től, így azt is tudni lehet, hogy duál csatornás WiFi modullal érkezik a Samsung újdonsága. Ami a szoftveres környezetet illeti, már a legelső bekapcsolástól kezdve Android 10 fogad majd bennünket.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá