Renderképeken a Huawei P10

A Huawei P9 igazán nagy sikernek örvend a Honor 8-cal egyetemben. Nagy bevételeket hozott a cégnek a két modell, hiszen mint olvashattátok korábban, a feltörekvő vállalat 2016-ban összesen 140 millió mobiltelefont adott el. Hasonló eredményeket remélnek a P10-től is.

A tegnapi nap 3 renderkép szivárgott ki az új P10-es zászlóshajóról. Elég nagy összefüggést lehet látni az előd P9-cel, ami nem meglepő, hiszen nagyon sok embernek lett kedvence a dizájn. Elsőre talán az tűnhet fel, hogy az ujjlenyomat-olvasó eltűnt hátulról, és a Home gombon kapott helyet. Ezzel kapcsolatban egyébként több múltbeli pletyka került szembe egymással.

Továbbá azt is észre lehet venni, hogy a duplalencsés rendszer megint Leica feliratot kapott, vélhetőleg megint együtt dolgozik majd a cég. Aki szemfüles, azt is észreveheti, hogy a kamera apertúrája f/2.2-ről f/2.0-ra változott a képeken.

Amire sokan számítanak az az, hogy lekerekített szélű kijelzőt kapunk, hasonlót a Samsung “Edge” modelljeihez.

Hardver szempontjából azt pletykálják, hogy Kirin 960-as chipset és 6 GB RAM lapul majd a ház alatt. Vélhetőleg márciusban vagy áprilisban jelenik majd meg a P10. Ezek a renderképek valószínűleg nem a végleges dizájnt mutatják, de iránymutatásnak mindenképpen jók lehetnek.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá