Teclast laptopok és tabletek kiárusítása

A GearBest ismét egy márka specifikus akciót tart, amelyben a főszerepet ezúttal nem a Xiaomi termékek, hanem a Teclast által gyártott tabletek, laptopok, valamint ezen termékek határvonalán elhelyezkedő hibrid eszközök kapták. Kiváló ár/érték arány, pénztárcabarát árak következnek.

Teclast T30

A Teclast T30 MediaTek Helio P70 lapkával, 4 GB RAM-mal, valamint 64 GB belső tárhellyel egy masszív középkategóriás vasat állít csatasorba, a megjelenítő Full HD felbontása és IPS panele pedig a tartalomfogyasztás minőséget szavatolja. A készülék Android 9.0 rendszerrel, saját beépített LTE modemmel, GPS navigációval, valamint méretes 8000 mAh kapacitású akkumulátorral hamar elnyerheti a szíveket. Most mindössze nagyjából 63 690 forintnak megfelelő összegért rendelhető. Csapjatok le rá!

Teclast P10HD

Ezt a készüléket alaposan teszteltük, igazából nem szeretnénk semmit hozzáfűzni az ott leírt sorokhoz. Talán annyit, hogy game streamingre remekül használható a burkolat alatt található 5 GHz-es Wi-Fi modemnek köszönhetően, ami a gyakorlatban is klasszul tette a dolgát, kvázi feleslegessé téve számomra egy Nintendo Switch vásárlását. A forint kicsit gyengült a teszt óta, de még mindig remek vétel a Teclast P10HD, ami simán megér cirka 35 400 forintot.

Teclast F5

11,6 colos kijelzővel felszerelt hibrid masina, amelynek zsanérja lehetővé teszi a Full HD felbontású IPS megjelenítő 360 fokban való elfordítását, így a készülék használható tablet, laptop, illetve médiacenter üzemmódban is. Az Intel Gemini Lake N4100 nem éppen egy atomerőmű, de a második generációs i5 laptopomnál jóval erősebb a Passmark szerint, és még az is jól használható hétköznapi feladatokra, a 256 GB SSD és a 8 GB RAM pedig csak jót tesz a rendszernek, mely jelen esetben Windows 10, amit nem kell külön megvenni, vagy kulcsot keresni hozzá, jár a géppel. Akár 9 órás üzemidő, fém burkolat, sokoldalú, videókimenetnek is használható USB-C port, 13 mm-es vastagság, 5 GHz-es Wi-Fi, mit akartok még? A készülék most mindössze 111 207 forintnak megfelelő hazai valutáért vihető, ennyi pénzért pedig nem is olyan rossz vétel.

Teclast F7 Plus

Hagyományos laptop ez, semmi extra mondhatnánk, de azért említést érdemel, hogy Full HD felbontású IPS megjelenítőre tehetjük rá a kezünket nem valami ócska TFT panelre – IPS-ből még az olcsóbb panel is ezerszer jobb, mint bármelyik TFT a nulla betekintési szögeivel meg a fakó színeivel -, aztán ott van a háttérvilágítással rendelkező billentyűzet, a 256 GB-os SSD, a 8 GB-os RAM modul, a teljes értékű USB csatlakozók, valamint a HDMI kimenet, amelynek hasznát nem kell ecsetelni. Játékra nem, de alap irodai melókra, mozizásra, netezésre jó lesz az Intel N4100 lapkakészlettel felszerelt masina. Az ár nagyjából 111 207 forint, ennyiért itthon sosem kapsz Full HD felbontást, meg világító billentyűzetet. További részletek és megrendelés a lenti linkek valamelyikén.

Teclast M16

Sokáig nem lehetett egy mondatban említeni az Android operációs rendszert, meg a produktivitást, de az idők változnak, és a zöld robotos rendszer akárcsak az iPadOS immáron első osztályú lehet nem csak szórakozásra, de munkára is. Kis túlzással és némi kompromisszummal mindent meg lehet csinálni ezeken a rendszereken is mint az asztali verzióikon, persze megfelelő hardver és periféria most is szükséges lesz. A MediaTek Helio X27 10 magos processzora, 4 GB RAM, 128 GB háttértár, a 11,6 colos Full HD felbontású IPS megjelenítő, a kétcsatornás Wi-Fi, az LTE modem mind ezt hivatott lehetővé tenni, akárcsak a billentyűzet, ami szomorú módon nem része az alapcsomagnak, de nem fog megnyomorítani anyagilag, ha megvásárolod a tablethez. A 7500 mAh kapacitású aksi elviekben 8-9 órás üzemidőt is biztosít, bár ez nyilván attól is függ, mire használod a gépet. A készülék 60 657 forintos áron rendelhető, az egyetlen gyenge pontja talán a kevésbé új rendszer, de azért az Android 8.0 messze nem nevezhető még elavultnak. Ha többet szeretnél tudni, akkor a lenti linkeken tudsz tájékozódni.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá