Tokban pózol a OnePlus 7

Ahogy közeledik a megjelenés időpontja, úgy került ki egyre több infó a OnePlus következő mobiljára, amelyről ezúttal néhány renderképet láthatunk.

Szinte már minden apróság kiderült a mobilról, és erről már mi is beszámoltunk nektek ezen a linken. Így tehát most nem térünk ki megint a hardveres specifikációra, hanem inkább a külsőt vesszük szemügyre. Erre tökéletesek a most kikerült koncepciófotók melyeken egy  vékony tok található a telefonon.

A mobil kifejezetten karcsúnak tűnik, és nagyon jól áll neki, hogy a letisztult képbe nem zavar be egy szenzorsziget. A kávák tényleg szinte eltűntek, és mindössze alul maradt egy “vastagabb” rész. Természetesen a szelfikameráról így sem kell lemondanunk, hiszen periszkóp szerűen emelkedik majd ki a készülékből.

A telefon bal oldalán található majd a hangerő szabályozáshoz szükséges két gomb, és itt helyezkedik el a bekapcsológomb is. A SIM tálca alulra került, méghozzá az USB-C port, a hangszóró és a mikrofon mellé. Sajnos a jack csatlakozóról ezúttal is le kell mondanunk, ám ez már meg sem lep minket.

Akik esetleg az eddigi hírekről lemaradtak, és az ujjlenyomat-olvasót keresik a tripla hátsó kamera mellett, azoknak eláruljuk, hogy az elődhöz hasonlóan ezúttal is a kijelző alá került majd a szenzor. A mobil tehát erős lesz, és a remek újítások mellett még a külsejébe is nehéz lenne belekötni, hiszen egy szépen átgondolt, letisztult mobilt üdvözölhetünk majd a OnePlus 7 személyében.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá