TV-vel, Wi-Fi routerrel és vezeték nélküli fülessel bővül a Xiaomi európai kínálata

A Xiaomi tegnap bemutatta a Mi 10 széria új tagjait, ám más érdekességet is tartogatott az eseményre, és érdekes új kütyükkel bővítette ki a kínálatát az öreg kontinensen.

A Mi TV 4S egy 65 colos okostévé, amely 4K felbontású LED panelt kapott. Az alumínium keret, és a más gyártók megoldásához hasonló talp elegáns megjelenést biztosít neki. A főbb jellemzők között szerepel a HDR10+ támogatás és a 2 x 10W-os hangszórók Dolby Audio és DTS-HD támogatással.

A benne találhat chipről nincs hír, de 2 GB memóriát és 16 GB tárhelyet kapott a TV, amely Android 9.0-át futtat. Dual Band Wi-Fi, 3 HDMI port és 3 USB port kapott rajta helyet, a streamelést pedig a beépített Chromecast segíti. A Mi TV 4S június 15-től válik elérhetővé a boltokban, és 550 eurót kérnek érte, amely 200.000 Ft-nak felel meg. Ez remek ajánlatnak tűnik a riválisok készülékeihez képest, így ha a képminőség is jó lesz, akkor remek vétel lehet.

A Xiaomi egy routert is piacra dob a Xiaomi AX3600 Wi-Fi 6 személyében, amely akár 2.976 Mbps sebességre is képes, a teljesítményéről pedig elég annyi, hogy akár 248 készülék is képes rá csatlakozni egy időben. Nem kevesebb, mint 7 egymástól független antennával láttak el, a belsejében pedig a Qualcomm 6 magos processzora dolgozik. A készülék július 15-én érkezik, és 120 eurót kell majd érte leszurkolni (43.000 Ft).

Végül, de nem utolsósorban bemutatkozott a Mi True Wireless Earphones 2 is. Ez a Mi AirDots Pro 2 globális verziója, amely még szeptemberben mutatkozott be Kínában. 14,2 mm-es driverek és Bluetooth 5.0-s támogatás jellemzi, amely alkalmas az LDHC magas felbontású audioformátum lejátszásához is. Gesztusvezérléssel és  hangvezérléssel is ellátták, és az aktív zajcsökkentés sem maradt ki. A füles 4 órás zenelejátszást bír, ám a hozzá adott bölcső további 14 órányi lejátszást tesz lehetővé. A füles április 25-től kerül a boltok polcaira 80€-s árcédulával, azaz 30.000 Ft környékén juthatunk majd hozzá.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá