Újabb Xbox érkezik a Microsofttól

A címet olvasva bizonyára sokan tűzbe jönnek, ám őket sajnos gyorsan le is kell hűtenünk. Egyelőre még nem a Microsoft következő generációs konzolja érkezik, csak az Xbox One S egy újabb verziója kerül majd a boltok polcaira.

A képek először a német WinFuture oldalán bukkantak fel, és a Microsoft jelenlegi csúcskonzoljának egy újabb verziója látható rajta, amely az Xbox One S All Digital nevet kapta. A név gyakorlatilag mindent el is árul róla, amit a kép is megerősít, így ez a változat tehát már nem optikai meghajtó nélkül érkezik.

Ez annyira nem meglepő, hiszen abszolút a digitális platformok felé orientálódnak a cégek, hiszen így minden bizonnyal nagyobb profit marad a zsebükben. Sajnos ez nem feltétlenül jó hír, hiszen így a lemezcserélgetést is kizárják, amely roppant népszerű a játékosok köreiben, hiszen rengeteget lehet spórolni vele.

A képek felfedik a fő tulajdonságokat, így tehát biztos, hogy az új konzol fehér színben érkezik, támogatja a 4K felbontást és a HDR-t, emellett pedig 1 TB-os háttértárral rendelkezik. A csomagban sajnos csak egy kontroller kap helyet, ám természetesen ezúttal is várható belőle több bundle is, amelyben ez változhat majd.

A doboz alapján három darab előre telepített játék (Minecraft, Sea of Thieves, Forza Horizon 3) jár majd a konzolhoz, amelyért 229.99 eurót kell fizetnünk, így némileg olcsóbb lesz az Xbox One S-nél. A hírek szerint május 7-én jelenik majd meg Európában, így aki mostanában tervezi egy Xox vásárlását, és nem ragaszkodik az optikához, annak érdemes lehet megvárnia az újdonságot.

Forrás: WindowsCentral

Szólj hozzá