Válogatás a GearBest legnépszerűbb termékeiből

A GearBest áruházában szinte megszámolhatatlan termék van, a kínálat hatalmas, és rengeteg akció, promóció és egyéb kampány igyekszik vásárlásra csábítani az oldal látogatóit. Ez mondjuk egy ekkora webshop esetében cseppet sem meglepő, ám arról már kevesebbet hallani mit szeretnek az emberek, mely termékeket részesítik előnyben. Az alábbiakban ezek közül fogunk válogatni néhányat, többek között azért, mert szinte mind kedvezményes áron kapható.

OnePlus 7 Pro 8 GB RAM 256 GB ROM

Az idei év egyik legizgalmasabb okostelefonja természetesen most is a OnePlus csapatának terméke, ami többek között Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlettel, gyönyörű és végre Full HD+-nál magasabb felbontású, keret nélküli kijelzővel, megjelenítőbe integrált ujjlenyomat-olvasóval, periszkópos előlapi kamerával, és még számos klassz tulajdonsággal igyekszik elrabolni a szívünket. A kerítés feladatát most a GearBest vállalja, hiszen mindössze 212 136 forintos áron kínálja ezt a remek készüléket. A hasonló képességű mobilok általában 300 ezer felett indulnak, szóval ez egy elég jó vétel, még úgy is, hogy kicsit most vastagabban fogott a kínai gyártó ceruzája. Megrendelésért kattintsatok a lenti linkek valamelyikére!

Xiaomi Redmi AirDots

Nyilván az Apple hasonló terméke szolgált inspiráció gyanánt ezeknek a füleseknek a megalkotásakor, ám ezt mi inkább bóknak szánjuk, hiszen a Xiaomi terméke megüti a prémium színvonalat mind formai, mind hardveres téren. A csinos kis apróságok 12 órányi használatra is képesek, bár ehhez be kell vonni a hozzájuk mellékelt töltődokkolót, ami saját aksival rendelkezik, és persze tölti a fülest. A stabil összeköttetést a beépített Bluetooth modem szavatolja, ami ezúttal ötödik generációs, ami nem csupán a stabilitásra, de a hatotávra, valamint az üzemidőre is jótékony hatást gyakorol. A készülék kevesebb mint 7900 forintos áron rendelhető a GearBest oldalán, szóval ha egy igényes vezeték nélküli fülhallgató az óhajod, érdemes lecsapni az Xiaomi Redmi AirDots-ra! Az alábbi linkekre kattintva tudsz rendelni!

Xiaomi Mi Band 4

Talán jogos a kérdés, hogy lehet valami népszerű ami még meg sem jelent? Nos, mióta hivatalosan is bejelentették a Xiaomi Mi Band 4-et, azóta a rajongók lázban égnek, és nagyon sokan szeretnék rátenni a kezüket az okosóra/karkötő széria legújabb generációjára. Ennek okai talán abban keresendőek, hogy a készülék 138 mAh kapacitású akkumulátora lehetővé teszi a 20 napos készenléti időt, a masina borítása 5 ATM minősítésnek megfelelően vízálló, vagy abban, hogy a borítás alatt ötödik generációs Bluetooth modem található. A számos szimpatikus tulajdonsággal bíró eszköz most még egyelőre az előrendelési fázisban van, a GearBest jelenleg 15 981 forintos áron kínálja, ami nagyon jó ár a Xiaomi újdonságáért. Ha többet szeretnél tudni, vagy előrendelnéd a Mi Band 4-et, kattints a lenti linkek valamelyikére!

360 S6 Robotporszívó

Azt mondják a tisztaság félegészség, ez pedig hatványozottan igaz az otthonunkra is, ugyanakkor kevés utálatosabb munka van mint a takarítás. A 360 S6 robotporszívó hatalmas segítség lesz, nem csak azok számára akik nincsenek odáig a házimunkáért, de azoknak is, akik szeretik ha rend a lelke mindennek. A készülék önálló munkáját érzékelők garmadája biztosítja, az 1800 Pa szívóerő mellett nem marad ott sehol a kosz, és a 90-120 perces üzemidő alatt kis túlzással akár két lakással is képes végezni a szerkezet, ami magától indul el tölteni, ha a helyzet megkívánja. A masina ráadásul halk, nem fog bennünket zavarni egyéb tevékenységeinkben. Bár ez egy egészen profi kis gép, most mindössze 87 178 forintos áron kapható a GearBest oldalán. A további műszaki adatokért és megrendelésért kattintsatok az alábbi linkekre!

FIMI X8 SE Drón

Végül egy drón következik, ami egyre népszerűbb termékkategória a különféle műszaki jellegű webáruházakban. Ha csak az árát nézzük is látható ez már komolyabb gép, elsősorban azoknak javallott, akik már otthonosabban mozognak a drónok és az RC készülékek világában, és most szeretnének valamilyen nagyobb tudású szerekezetre beruházni. A FIMI X8 SE képes 4K felbontású mozgóképet 100 Mbps sávszéllel közvetíteni, akár 5 km távolságról, míg a repülési ideje akár 33 perc is lehet egyetlen feltöltéssel. A drón saját, háromtengelyű gimballal is rendelkezik a meg stabilabb felvételek érdekében. A FIMI X8 SE most a GearBest áruházában magyar valutára átszámítva kb. 145 000 forintos áron kapható, ami kiváló ajánlat ezért a készülékért. Ha többet szeretnétek tudni, illetve megvennétek a gépet, kattintsatok bátran az alábbi linkek valamelyikére. Még olcsóbban a tiétek lehet a drón a 24HFIMIX8 kupon használatával a készlet erejéig!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá