Xiaomi Redmi Note 8, Note 8 Pro és Redmi 8 akció

A legújabb GearBest akcióban a Xiaomi középkategóriás okostelefonjai a főszereplők, a Redmi mobilok már régóta velünk vannak és kiváló alternatívát kínálnak azoknak, akiknek nincs sok pénze telekommunikációs eszközökre, de ha már erre költenek, akkor a lehető legjobbat szeretnék kapni. Az alábbiakban a Xiaomi Redmi Note 8 Pro, az alapmodell, és a Redmi 8 készülékekhez lesznek kuponok. 

Xiaomi Redmi Note 8 Pro 4 GB RAM 64 GB ROM

A Redmi Note 8 Pro azért lehet kiváló vétel, mert a megjelenítője 6,53 colos, Full HD+ felbontású, ráadásul IPS paneles, ami nagyon jó betekintési szögeket, és elénk színeket jelent a hétköznapok során. A mobil belsejében MediaTek Helio G90T lapkakészlet dolgozik, az akciós kiszerelésben pedig 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely, ami természetesen bővíthető minden további nélkül. A készülék energiaellátását 4500 mAh kapacitású aksi végzi, fotókat pedig a négy kamerás hátlapi képrögzítő egységgel lehet készíteni, az elsődleges szenzor felbontása 64 megapixel. Az előlapon 20 megapixeles kamera található. A készülék most mindössze 64 689 forintos áron rendelhető, ám ehhez használni kell a GBNOTE8P6 kupont a zöld színű, illetve a GBNOTE8P1 kódot a fekete színű modellhez. 

Xiaomi Redmi Note 8 4 GB RAM 64 GB ROM

A Xiaomi Redmi Note 8 sem marad el sokban a Pro modelltől, hiszen a belsejében Qualcomm Snapdragon 665 lapkakészlet végzi a számításokat, amihez 4 GB RAM illetve kiszereléstől függően 64, vagy 128 GB belső tárhely jár, most a 64 GB-os  verzióra van kuponos akció a GearBest áruházában. A képernyő 6,3 colos képátlóval bír, Full HD+ felbontással, és mivel szintén IPS panelt használtak a gyártás során, a megjelenítés minőségével sosem lesz gondunk. Az elsődleges kamerarendszer fő szenzora 48 megapixeles, az előlapi kamera felbontása 13 megapixel. A mobil belsejében 4000 mAh kapacitású aksi található, az üzemidő pedig igencsak decens a Redmi mobilok esetében. A Redmi Note 8 64 GB-os belső tárhellyel most mindössze ~47 809 forintos áron rendelhető, a kékre használd a GBNOTE802 kupont, a feketére pedig a GBNOTE801 kupont. További infók a lenti linkek valamelyikén!

Xiaomi Redmi 8 4 GB RAM 64 GB RAM

A Redmi 8 egyike a legjobb belépőszinten megkapható okostelefonoknak, mert lényegében mindent tud, amire egy átlagos, a digitális világtól kevésbé függő felhasználónak szüksége lehet. A mobil belsejében Qualcomm Snapdragon 439 lapkakészlet teljesít szolgálatot, az akciós modellben pedig 4 GB RAM valamint 64 GB belső tárhely feszít, szóval ezekre sem lesz gondunk. Oké, ebben a kategóriában nem valószínű a Pulitzer-díjas fotók készítése, de azért igenis lehet korrekt fényképeket csinálni a telefon 12 és 2 megapixeles hátlapi kameráival, illetve az előlapon lévő 8 megapixeles szenzorral. A mobil belsejébe eszméletlenre méretű, 5000 mAh-s telep került, a több napos felhasználás így egyáltalán nem lehetetlen. A telefon fekete színben elérhető, és ha használjátok a GBREDMI804 kupont, akkor mindössze 39 973 forintos áron lehet a tiétek! További részletek és megrendelés a lenti linkeken!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá