Xiaomi termékek vására a GearBesten

A Xiaomi-t szokás a kínai Apple-nek is nevezni, nem véletlenül, hiszen az ázsiai gyártók között ők képviselik a leglátványosabban a felsőkategóriát, ugyanakkor képesek szinte minden terméket a lehető legjobb ár/érték aránnyal értékesíteni. A GearBest most a kínai vállalat illetve a hozzájuk tartozó márkák termékeiből készített egy válogatást, hogy most is a legjobb ajánlatokkal rukkoljon elő a vásárlók számára. Az akciós készletben lesz okostelefon, drón, otthoni világítás, és még számos más érdekesség.

Amikor az ember már egy kicsit komolyabb szinten űzi a drón hobbit, elkezd vágyni egy kicsit komolyabb modellre, aminek jobb kamerái, hosszabb üzemideje, és szélesebb funkció kínálata van. Az ilyen felhasználók számára lehet a következő lépés a Xiaomi ökoszisztémájához tartozó FIMI X8 SE drón, amiről egyébként egy korábbi cikkben már volt szerencsénk írni. A készülék akár 5 km távolságból is könnyedén vezérelhető, mégpedig a csomagban található távirányító segítségével. A szerkezet roppant könnyű, mindössze 790 grammot nyom a mérlegen, a rotorok karjai pedig visszahajthatóak, így könnyen el lehet pakolni, amikor véget ért a móka. A drón saját navigációs rendszerrel bír, ami boldogul a GPS és a GLONASS műholdakkal, de a készülék igazán nagy dobása az a Sony gyártmányú érzékelővel felszerelt kamera, ami képes 4K felbontásban rögzíteni a mozgóképet, mégpedig 30 képkockával másodpercenként. Ha szeretnéd az apró részleteket is megmutatni, HD felbontású lassított felvételeket is készíthetsz, ilyenkor a képrögzítő egység 200 képkockát képes felvenni másodpercenként. A FIMI X8 SE belsejében egy 4450 mAh kapacitású akkumulátor található, ennek köszönhetően 33 perces repülési idő válik lehetővé. A FIMI X8 SE 4K-s drón most a GearBest kínálatában mindössze 149 000 Ft-os áron kapható, ám a 24HFIMIX8 kupon felhasználásával ez az összeg tovább mérsékelhető.

Amennyiben egy igazán belevaló, nem a családi kasszát kevésbé megterhelő okostelefont szeretnél beszerezni, érdemes elolvasni ezt a pár sort. A Xiaomi Mi A3 egyike a gyártó igazán jól sikerült készülékeinek, ami nagy sikert aratott a vásárlók között. Nem véletlenül, hiszen a megjelenítő egy kézzel is könnyedén kezelhető, a 6,088 colos képernyő magasított kialakítással rendelkezik, így még a kisebb tenyerű felhasználók is kényelmesen átérik. A burkolat alatt a középkategória egyik legújabb bajnoka dolgozik, a Qualcomm Snapdragon 665 processzorban pedig kellő erő lakozik, a mindennapi feladatok végrehajtásához. Igen, ez egy tipikus tech közhely, ám ez esetben valós, akit érdekelnek a részletek nyugodtan utánanézhet a benchmark eredményeknek. Mivel az évszám 2019, illett a telefon belsejébe 4 GB RAM mellett 128 GB háttértárat szerelni, utóbbi egyébként bővíthető. A mobil hátoldalán tripla kamerás képrögzítő egység található 48, 8, valamint 2 megapixeles érzékelőkkel. Az előlapon látható szenzorsziget belsejében 32 megapixeles kamera virít, amivel már igazán részletgazdag önarcképek készíthetőek. Mivel a telefon globális kiadásáról beszélünk, természetesen van benne B20 támogatású modem, fejlett navigációs rendszer, valamint ötödik generációs Bluetooth egység. A mobil apró hardveres komponenseinek energiaellátását egy értékelhető kapacitású akkumulátor szavatolja, ami jelen esetben 4030 mAh-t jelent. Amennyiben szeretnéd beszerezni a készüléket, akkor érdemes most lecsapni rá, a kuponos akció pedig kétféle árnyalatra érvényes, ez pedig a kék és a szürke. A mobil alapesetben 80 901 Ft os áron rendelhető de a kék a GBA312802 kuponnal némileg olcsóbbá válik, illetve ha a szürke esetében felhasználod a GBA312801 kódot, akkor szintén valamelyest alacsonyabb lesz az ár. Ne feledjétek a mobil része az Android One programnak, így mindig az elsők között kapja meg a legújabb operációs rendszereket, valamint a fontos frissítéseket!

KÉK

SZÜRKE

A Xiaomi Yeelight YLD10YL lámpa segítségével hangulatos fényárban úszhat a lakás azon része, ahová az eszközt telepítettük. A szerkezet kétféleképpen használható, az egyik a manuális ki és bekapcsolás, illetve rábízhatjuk magunkat a fényérzékelőre, ilyenkor a lámpa csak akkor kezd üzemelni, amikor szükséges. A készülék leginkább alacsony fogyasztásáról híres, a világítóeszköz mindössze 4 KWH-t fogyaszt évente. A lámpa rendkívül igényes anyaghasználattal rendelkezik, melyet elsősorban a fém határoz meg, készülék a legszélesebb hőmérsékleti és páratartalom viszonyok mellett használható, szóval tényleg bírni fogja a strapát, megvásárlása egy hosszú távú befektetés. A Xiaomi Yeelight YLD10YL most mindössze 1512 Ft-os áron rendelhető a GearBest webáruházából, ám abban az esetben ha kettőt rendelsz, 15%-os kedvezményben részesülsz.

A Xiaomi Yeelight YLD09YL hasonlósága az előbb részletezett termékkel természetesen nem véletlen, a készülék szinte teljesen ugyanazt tudja, ám ezúttal a formaterv némileg más, kör helyett kocka alakú a lámpatest. Ami viszont ugyanúgy részét képezi a felszereltségnek az a fényérzékelő szenzor, a rendkívül meleg színnel világító LED, illetve az alacsony fogyasztás. A világítóeszköz a lakás bármely pontján használható, de a legjobb helyek a hálószoba, a folyosó, a lépcső illetve a gyerekszoba lehetnek. A lámpa most 1512 Ft os áron rendelhető a GearBest jóvoltából, és a fentebb már említett 15 százalékos engedmény ebben az esetben is kérhető, ha kettőt vásárolsz. Úgy gondoljuk valószínűleg szükséged lesz többre is, javasoljuk élj a kedvezménnyel!

Amennyiben kíváncsi vagy a GearBest további Xiaomi ajánlataira, érdemes az alábbi linken megtekinteni a teljes kínálatot. Mi most csak néhány igazán kedvezőt, érdekeset emeltünk ki a választékból, de ez nyilván csak töredéke annak a készletnek, amit a leghíresebb kínai webshop kínál. Azt javasoljuk nézzetek szét bátran, biztosan találtok valamit!

A Legjobb Xiaomi Termékek a GearBesten

Forrás: GearBest

Szólj hozzá