48 órás Black Friday akciók és egy akciókamera/gimbal hibrid a GearBesten

Korábban már beszéltünk arról, milyen őrületes akciók vannak a GearBest webáruházában Black Friday alkalmából, és most úgy gondoltuk ismét érdemes feleleveníteni a témakört. Elsőként a 48 órás kedvezményekről fogunk beszélni, utána pedig bemutatunk nektek egy nagyon vagány, gimbal/akciókamera hibridet, amivel te lehetsz a félamatőr videósok királya.

A GearBest kínálatában vannak hosszabb távon leakciózott termékek, ezekkel most nem foglalkozunk, akik rendszeresen járnak az oldalra nagyjából tudják, mik a novemberi időszak legforróbb holmijai. Az sem titok előttetek, hogy aki használja a keresőt és bizonyos kulcsszavakat begépel, kuponokkal teli ajándékdobozt kaphat.

Viszont semmiképpen sem szabad megfeledkezni az ideiglenes ajánlatokról sem, mert ezek folyamatosan változnak és csak rövid ideig tartanak, esetünkben mindössze két napig. A 48 órás akciók között rengeteg minden van, például okostelefonok brutálisan jó áron, de ha netán most szeretnél robotporszívót, háromdimenziós nyomtatót, lézer projektort, netán mini PC-t venni, érdemes minél hamarabb megnézni az oldalon lévő választékot.

Az alábbi linkre kattintva tekinthetőek meg a GearBest 48 órás akcióinak listája. Ne feledjétek, a kedvezmények nem tartanak örökké, csapjatok le rájuk minél hamarabb!

GearBest 48 órás ajánlatok

Azok, akik kezdenek kicsit komolyabban belekóstolni a videózásba hamar szembesülnek azzal a dilemmával, hogy nem tudják melyik akciókamerát, és hozzá milyen képstabilizátort vegyenek. A FIMI Palm egyetlen huszárvágással oldja meg ezt a problémát, hiszen a készülék egy akciókamera, valamint egy gimbal keveréke. Annyi pénzért amennyiért a GearBest most kínálja ezt a szerkezetet nagyon nehéz beszerezni igényes és strapabíró kamerát, a hozzávaló képstabilizátorról nem is beszélve.

Fontos megemlíteni, hogy a készülék gyártója a Xiaomi érdekcsoportjába tartozik, ez pedig garancia a kiváló minőségre. Ami a technikai adatokat illeti egy nagyon vagány gépezetről van szó, a készülék 128 fokban érzékelő, ultraszéles látószögű lencsékkel bír, ha videózni szeretnénk azt maximálisan 4K felbontásban tehetjük, 30 képkockával másodpercenként. A fizikai behatások által okozott minőségromlást egy háromtengelyes stabilizációs rendszer igyekszik mérsékelni, ez elsősorban mozgóképek rögzítésénél jöhet jól, de fotózás közben sem hátrányos.

Apropó fényképek, a maximálisan elérhető felbontás 100 megapixel, szóval lehet készülni a részletekben gazdag végeredményekre. A pihekönnyű, csupán 120 grammot nyomó masina beépített WiFi és Bluetooth modullal is rendelkezik, és az irányítása sem okozhat különösebb gondot, mivel a masina külső burkolatán egy aprócska érintőképernyőt is találunk.

Fotókat és videókat készíteni persze úgy is lehet, hogy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül párosított okostelefonnal vagy táblagéppel vezéreljük a FIMI Palm-ot. Bármi is legyen a felvételek középpontjában, azt a kamera intelligens követőrendszere képes folyamatosan monitorozni, ráadásul a fejlett algoritmusok azonnal felismerik az emberi arcokat.

Működés közben elérhető négyféle gimbal üzemmód, tudunk követni, van pitch lock, és FPV is. A szerkezet belsejében 1000 mAh kapacitású akkumulátor található, ami képes akár 240 percen keresztül működtetni az eszközt.

A terméket most, az előrendelési időszakban mindössze 45 897 forintért kínálja a GearBest webáruháza. Ezen a linken tekinthető meg a készülék promóciós kampánya, a lenti hivatkozások valamelyikén pedig elő tudjátok rendelni a FIMI Palm-ot.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá