Alfawise termékek akciója a GearBesten

Az Alfawise neve már valószínűleg nem ismeretlen számotokra, akik rendszeresen olvassátok a Techlabor cikkeit. A kínai gyártó szinte minden kategóriában készít termékeket, ott vannak a telekommunikációban és a háztartásban egyaránt. A legujabb GearBest promóciónak ők a főszereplői, az akciós kütyük között pedig akad vagány okosóra, légtisztító, valamint transzmitter és autós töltő keverék.

Az Alfawise Watch 6 nem csupán a gyönyörű fémből készült házával, vagy az okosórák között méretesnek számító 1,3 colos kijelzője miatt lehet remek vétel. Az óra kiváló segítség lehet azok számára, akik rendszeresen sportolnak, hiszen a szokásos fitnesz tracker funkciókat mind tudja, pulzusmérő, alvásmonitorozás vérnyomásmérés, véroxigénszint mérés és lépésszámlálás is megtalálható a repertoárban. A vérnyomásmérő funkcióról annyit, hogy egyelőre a hasonló kütyük nem képesek igazán pontos eredményeket közölni, szóval még véletlenül sem váltják ki a professzionális orvosi eszközöket. A készülék könnyedén párosítható okostelefonnal, hála a beépített Bluetooth 4.0 modemnek, ha létrejött a kapcsolat az óra megjeleníti a telefon fontosabb értesítéseit, jelzi a bejövő hívásokat és az üzeneteket. Az Alfawise Watch belsejében egy 280 mAh kapacitású akkumulátor található, ami normál használat mellett 7-10 napos üzemidőt biztosít. Akkor sem kell megijedni ha éri egy kis víz az órát, mivel az az IP67 minősítésnek megfelelően áll ellen az elemeknek. Az Alfawise Watch 6 47 mm-es verziója most mindössze 11 983 Ft-os áron kapható a GearBest webáruházában.

Modern rohanó korunk egyik legfőbb problémája a légszennyezés, melyre mindenki a legkülönbözőbb válaszokat és megoldásokat próbálja adni. Amíg arra várunk, hogy a nagyok nagyban oldják meg ezt a kérdést, addig mi tudunk nektek ajánlani valamit, ami kicsiben orvosolja ezt a rendkívül égető gondot, és főleg a városi környezetben élők számára válhat a későbbiekben életük elválaszthatatlan részévé. Az Alfawise P2 okos légtisztító gépezet szűri a zárt helyiség levegőjét, egy három rétegű HEPA rendszer segítségével. A szerkezet vezérlése okostelefon alkalmazáson keresztül is történhet, de a gépen is van egy érintőkijelző, ha úgy kényelmesebb. 15-20 négyzetméteres helyiséget lehet szűrni ezzel a masinával, és szerencsére a gépezet halkan dolgozik, szinte észre se fogjátok venni. A P2 időzíthető , így akkor kezdi a munkát, amikor neked a legjobb. Az Alfawise P2 légtisztító most 19 774 forintos rendelhető a GearBest webshopjából. Talán egyelőre úgy gondolod nincs egy ilyen gépezete szükséged, de amilyen irányba tart a világ, előbb vagy utóbb érdemes lesz elgondolkozni egy hasonló masina beszerzésén. A szmog, a por, a rengeteg levegőben keringő vegyszer folyamatosan károsítja a tüdődet, ezek ellen nyilván nem tudsz mit tenni, de egy légtisztító berendezés legalább az otthonodat védetté teheti a káros hatásoktól.

Az autótulajdonosok két legyet üthetnek egy csapással ha beszerzik az Alfawise autóstöltő FM transzmitter hibrid készülékét. Egyrészt ez a készülék a Quick Charge 3 szabványnak megfelelően képes gyorstöltéssel táplálni a kompatibilis készülékeket, illetve Bluetooth kapcsolattal összeköthető a telefonnal vagy a táblagéppel, majd az azokon lévő zeneszámokat rádióhullám formájában elkezdi sugározni, ezeket pedig az autórádió képes könnyedén befogni. A szerkezeten egyébként egy mikrofon is található, így akár a hívások fogadására is alkalmas lesz, mint kihangosító. Ha éppen nincs okostelefon kéznél akkor egy micro SD kártyán lévő zeneszámok is lejátszhatóak, a lényeg, hogy semmi esetre sem maradsz zene nélkül. Az Alfawise Bluetooth-os FM transzmitter/autós gyorstöltője most mindössze 3294 Ft-os áron rendelhető a GearBest webáruházából.

Ne feledjétek hamarosan indul a GearBest novemberi kiárusítása a 11.11, amiben rengeteg kedvezményes árú készülék, nyereményjáték és ajándékok, valamint számos meglepetés vár rátok. Kattintsatok a lenti linkre, ha többet szeretnétek megtudni!

GearBest 11.11 Vásár

Forrás: GearBest

Szólj hozzá