Pattanj nyeregbe a legjobb elektromos bicikli és roller akciókkal a GearBesten!

Ma mondjuk nem éppen a legmegfelelőbb az időjárás a biciklizéshez, de talán megint ki fog sütni a nap hamarosan. A jó időt nem tudjuk garantálni, de a kiváló árakat igen, ugyanis a GearBest webáruházában számos elektromos kerékpár és roller megy most akciós áron, ráadásul mindegyik EU-s raktárból érkezik, ami azt jelenti, hogy nem kell sokat várni a termék érkezésére, és a rendelést sem terheli egyéb költség. Ha már egy ideje szeretnél egy ilyen masinát, akkor érdemes elolvasni a lenti néhány sort. Az alsó, HU jelölésű linkek ismét a GearBest magyar verziójára visznek, szóval ha netán nem vagy túl jóban az angol nyelvvel, akkor javasoljuk ezek használatát.

A saját és a ti dolgotok egyszerűsítése végett a rollereket és bicikliket a legfontosabb jellemzők mentén igyekszem bemutatni, tehát maximális terhelhetőség, sebesség, hatótáv, töltési idők, és hasonlók. Az első termék a sorban nem más, mint a FIIDO D1, ami egy kiváló elektromos kerékpár, ami 14 colos kerekekkel szinte hasítja a levegőt, hiszen a maximális sebessége 25 km/óra a beépített 250W teljesítményű motornak köszönhetően. A bicó három lépésben könnyedén összehajtható, így bárhol elfér, a készülék anyaghasználatát egyébként erős alumínium határozza meg, a bicikli váza elbírja az akár 120 kg-os embereket is. A masina háromféle üzemmódban működtethető, ha teljesen elektromos meghajtással szeretnénk haladni akkor cirka 40 km hatótávolságra lehet számítani, ami azt jelenti ezzel a géppel simán át lehet járni mondjuk a szomszédos városba, faluba dolgozni, vagy suliba. A kerékpár lengyel raktárból érkezik ha megrendeled, és mindössze 149 498 forintos áron kapható. Ha netán szeretnél egy kis kedvezményt, akkor használd a T343BA00CC18D001 kupont. Nyersz vele kb. 50 dolcsit.

Második versenyzőnk egy szintén FIIDO termék a D3, ami ugyanúgy elektromos bicikli, és a legjobbak közül való. A masina belsejében egy 300W teljesítményű elektromos motor dolgozik, amelynek köszönhetően a gép akár 25 km/h tempóval tudja repíteni tulajdonosát a 16 colos kerekeken. A készülék váza szintén pokoli tartós alumínium felhasználásával készült, ami még 120 kg-os felhasználókat is simán megtart, és amúgy össze is lehet hajtani, szóval oda helyezed el kis túlzással, ahová csak akarod. A készülék, akárcsak a többi hasonló gépezet három üzemmódban használható, a teljesen elektromos meghajtás 20-40 km maximális hatótávolságot képes biztosítani. A töltés összesen valami öt órát vesz igénybe, szóval mire végzel a suliban, vagy a melóban, már tele is lesz az aksi. Ne feledkezzünk meg a bicikli saját világításáról, ami jól jöhet rossz fényviszonyok között. A FIIDO D3 most 164 448 forintos áron kapható, ám ha szeretnél egy kis kedvezményt erre az összegre, akkor érdemes használni a U343BB2DFB58D000 kupont.

A FIIDO D3 Mini az előző termékhez sokban hasonlít, viszont valamivel kisebb kerekeket kapott, ezek 14 colosak, ám az összehajtható alumínium váz ugyanúgy elbírja a 120 kg-os népeket, szóval nem egy gyerek bicikliről van szó. A 7,8 Ah kapacitású akkumulátor összesen 40 km-re képes elvinni bennünket, utána pedig 4-5 órán át szomjazza majd a delejt. A masina szintén rendelkezik saját világítással, szóval nem kell rá külön izzókat tenni, persze a láthatósági mellényt ne felejtsd otthon! A készül maximális sebessége a beépített 250W teljesítményű motornak hála 25 km/óra is lehet. A cucc ezúttal is lengyel raktárból érkezik, és mindössze 146 508 forintba kerül, viszont a U343BB2DFB58D000 kupon révén ez az összeg tovább mérsékelhető.

Akkor végre jöjjön egy elektromos roller, mégpedig a Ninebot jóvoltából, a Segway ES2 a városi cirkálás tökéletes eszköze lehet számunkra, amennyiben megfelel a maximálisan 25 km/óra sebesség, és az, hogy a roller csupán 10 fokos emelkedőkkel képes megbírkózni. A masina akárcsak az eddig ismertetett biciklik szintén összehajtható vázzal rendelkezik, így könnyen el lehet pakolni, vagy dugni, hogy be legyen útban soha. Ha ezt a gépet szeretnéd használni érdemes kicsit fogyózni, mert csak 100 kg-ot bír el, ezt a személyt viszont akár 25 km-en át is képes szállítani egyetlen feltöltéssel. Ha elfogyott a szusz, a gépnek kell vagy 3 óra a konnektoron, míg újra visszanyeri teljes töltöttségét. A két kerék gumija tömör, szóval nem lesz gond a defektekkel, nem úgy mint bizonyos Xiaomi márkájú rollerek esetében, amelyekhez érdemes foltkészletet is magunknál tartani, már ha le tudjuk venni a kereket, mert az külön művészet. Szóval jó az a tömör gumi. A Ninebot Segway ES2 most csupán 164 448 forintos áron kapható, viszont van hozzá egy jó kis kupon, a GBB5ES2FR kód képes jelentősen csökkenteni ezt a vételárat.

A Xiaomi Mijia Pro egy már kicsit komolyabb ajánlat, bár amit a tokot gumikról írtunk az előbb továbbra is érvényes. Viszont ha nem a Tüskevár felé vezet utunk, elsőosztályú városok cirkáló lehet belőle. A szerkezet lelke egy 300W teljesítményű motor, ami lehetővé teszi a 25 km/h sebességet, és a 15 fokos emelkedőket. Nem mondanánk szappannak a roller akkumulátorát sem, mivel egyetlen töltéssel 45 km-en keresztül képes szállítani bennünket, már ha nem vagyunk 100 kg-nál nehezebbek. Azt nem díjazza a Mijia Pro összehajtható alumínium váza. Amennyiben elfogyott a kakaó a telepből, úgy 8-9 órás töltési időkre kell számítani.A nagyobb kapacitás nagyobb töltési idővel jár Peter. A Xiaomi Mijia Pro most mindössze 161 458 forintba kerül a GearBest webáruházában.

Utolsó termékünk szintén Xiaomi, mégpedig a Mi 365, ami ugyan nem rendelkezik olyan király hatótávval, mint a Mijia Pro, azért még mindig megfontolandó ajánlat. A készülék összesen 100 kg súlyt képes szállítani, az alumínium váznak ennyi a maximális terhelhetősége. A gépezet leggyorsabb sebesség 25 km/óra, energiatakarékos módban ez 18 km/óra. A roller belsejében található akkumulátor 30 km távolságot képes megtenni egyetlen töltéssel, ami után egy cirka öt és fél órás töltés következik. A Xiaomi Mi 365 most mindössze 161 161 forintot kóstál a GearBest webáruházában.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá