Ezek voltak idén a legnépszerűbb TV-okosítók

Szép ennek a TV-nek a képe, de se Netflix, se más extra funkció, most mi legyen, vegyek újat? Már csak a környezet védelme érdekében se tegyél igy, hiszen amíg van egy szabad HDMI kimenet a TV-n, addig ez a probléma könnyedén megoldható, és a régi, kissé butácska televízió is egy rakás új opcióval vértezhető fel egy megfelelő TV-okosító segítségével. Ez a termékkategória érthető okokból nagyon népszerű, és idén is sokat eladtak belőlük. A GearBest összeszedte a legpopulárisabb típusokat, ezeket fogjuk most sorra venni.

Magicsee N5 Nova

Idén egy kevésbé ismert típus lett a befutó, vélhetően a kiváló felszereltség miatt, amit többre tartottak a vásárlók, mint a hangzatos márkaneveket. A Magicsee N5 Nova-t könnyű lehetett szeretni, hiszen a belsejében RockChip lapkakészlet végezte a számításokat, miközben 4 GB RAM mellett már több feladat egyidejű futtatása sem okozhatott gondot. A TV-boxok nem a multitaszkingról híresek, igazából nem is erre valóak, de azért jó tudni, hogy egy adott modell ezt bírja. 64 GB belső tárhely elegendő lesz a letöltött tartalmaknak, az Android 9 Pie operációs rendszer pedig szinte végtelen alkalmazás kínálatot biztosít. Kattints korábbi cikkünkre, ha érdekelnek a részletek, most mindössze 12 145 forintos áron megy a kicsike, ha nincs még TV-okosítód, akkor ez egy kiváló választás lehet.

Beelink GT-King

Nem meglepő módon a Beelink GT-King is felkerült a legjobbak listájára, amin ezüstérmet szerzett. Korábbi írásomban már méltattam ezt a készüléket, és ami azt illeti a masina még most is megállja a helyét, elsőrangú választás lehet a nappali izgalmasabbá tételéhez. A többi okosítóhoz képest ennek kicsit borsosabb az ára, de szerencsére most tudok hozzá Nektek egy jó kupont, amivel némileg csökkenthető a vételár. Használjátok a kódot, és némileg olcsóbban a Tiétek lehet ez a remek szerkezet, ami nem véletlenül kapta a King utótagot a nevében. A készülék alapesetben 33 101 forintos áron kapható, de a GBCNGTKING kóddal némi engedményhez juthatsz.

Tanix TX9S

A Tanix TX9S egy kicsit “bézikebb” modell, de azért még ez is csont nélkül viszi a 4K felbontású videókat, viszont inkább streamre lesz jobban alkalmas, mert a belső tárhely mindössze 8 GB, habár bővíthető. Ha tényleg csak mozizni szeretnél a TV-okosítón, akkor ez a modell tökéletes lesz számodra, mert olcsó, és tudja amit kell, ráadásul kuponom is van hozzá. Használd a GBCNTX9S kódot, és rendeld kicsit olcsóbban az amúgy sem túl drága készüléket, ami jelenleg 7590 forintért kapható. Ha érdekelnek a technikai részletek, olvasd el korábbi cikkünket a készülékről!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá