Laptopok akciója a GearBesten

Hamarosan itt van az iskolakezdés, és mivel a kínai webáruházak esetében számolni kell némi szállítási idővel miért ne most rendeljük meg magunknak vagy a gyermekünknek a legvagányabb laptopot? Azokért az összegekért, amikért a GearBest a gépeit kínálja itthon lehet venni gagyi TFT paneles, HD+ felbontásos, kopogós műanyag “csodákat”, míg ezekben a notikban IPS kijelző, sőt SSD is van, mindez sok esetben prémium, akár fémházba csomagolva. Reméljük, hogy a Huawei és a Xiaomi példája már elég volt megmutatni, hogy az ázsiai termékek is vannak olyan jók mint a mainstream márkák cuccai, és bátran fogtok rendelni sokkal jobb masinákat, sokkal kedvezőbb áron. Lassuk a mai öt versenyzőnket!

Chuwi Lapbook Plus

Ez a laptop kiváló példája annak, hogy nem kell vagyonokat kifizetni egy 15,6 colos 4K felbontású megjelenítőért, ráadásul egy IPS LCD panelről van szó, ami nagyon jó színeket és betekintési szögeket jelent. Az Intel Atom lapkakészlettel nem lehet megváltani a világot, de böngészésre, irodai feladatokra bőven megteszi. Ezen kívül még érdemes beszélni arról, hogy az operatív memória 8 GB, a belső tárhely kapacitása pedig 256 GB, ráadásul ez egy SSD meghajtó, ami sokkal gyorsabb a hagyományos merevlemezekhez képest. A Chuwi Lapbook Plus most mindössze 129 358 forintos áron rendelhető a GearBest oldalán.

Chuwi AeroBook

Az előző készülékhez képest némileg nagyobb teljesítményre képes a Chuwi AeroBook, amelynek burkolata alatt már Intel Core m3 processzor zakatol, ez egy alacsony energiafogyasztású chipset, de már igen komoly teljesítményre képes. A gyártó ezúttal sem volt szégyenlős, odapakolt 8 GB RAM-ot, és egy szintén 256 GB kapacitású SSD modult. A megjelenítő némileg kisebb, 13,3 inches, ám ebben az esetben is IPS LCD panel került a zsanérok felé. A gyártói leírások szerint akár 7 órányi üzemidő is lehetséges ezzel a készülékkel, szóval ideális jegyzetelőgép lehet bármilyen egyetemistának. A Chuwi AeroBook most a GearBest oldalán mindössze 126 418 forintos áron rendelhető, ám a GBNBCWAK01 kuponnal jócskán lehet mérsékelni ezen az összegen.

Chuwi HeroBook

Ha nagyon olcsó, vagy esetleg másodlagos notebook lenne a kívánságod, akkor bátran tudjuk neked ajánlani a Chuwi HeroBook készüléket, ami Full HD felbontású IPS kijelzőt, 4 GB RAM-ot, valamint 64 GB belső tárhelyet kínál, persze utóbbit bármikor bővíthetjük. A notebook lelke egy Celeron processzor, ami szintén nem a hatalmas teljesítményéről híres, viszont keveset fogyaszt, és a mindennapi feladatokban tuti helyt fog állni. Akárcsak a többi készülék esetében, most is ingyen megkapjuk a Windows 10 operációs rendszert, amely számos lehetőséget biztosít számunkra legyen szó akár munkáról vagy szórakozásról. A Chuwi HeroBook nagyon bagatell áron kapható, csupán 58 798 forintba kerül, ám még ezen is lehet csökkenteni a GBHBOOK1 kupon segítségével.

Jumper EZbook S4

A Jumper EZbook S4 már szerepelt lapunk hasábjain és akkor is csak jót tudtunk írni erről az olcsó, ám ennek ellenére kiválóan használható, és egészen jól felszerelt notebookról. 14 colos Full HD IPS LCD kijelző, alacsony fogyasztású hatmagos Intel chipset, 8GB RAM, valamint 256 GB SSD teszi igazán érdekessé ezt a szerkezetet. Említést érdemel még a kétcsatornás WiFi modul, valamint a rendkívül könnyű, mindössze 1,25 kg-os össztömeg. Ilyen méretekkel ez a laptop bármilyen táskában elfér, és kiváló társa lehet azoknak, akik sokat utaznak, és egy könnyű, ám mindig munkára kész laptopra van szükségük. A Jumper EZbook S4 most mindössze 85 258 forintos áron kapható a GearBest webáruházában, természetesen a készlet erejéig.

Xiaomi RedmiBook

A felsorolás végére egy valódi ár/érték bajnok került, a Xiaomi alá tartozó Redmi már nem csupán a középkategóriás okostelefonok, de a laptopok világában is igyekszik valami újat, és figyelemreméltót mutatni a vásárlóközönségnek. Ez a készülék felsőkategóriás vassal igyekszik lenyűgözni bennünket, a burkolata alatt Intel Core i7 processzor dolgozik, 8 GB RAM, valamint egy 512 GB kapacitású SSD tárhely mellett. A 14 hüvelykes Full HD felbontású kijelző már nem is okoz meglepetést, annak viszont nagyon örülünk, hogy sikerült egy dedikált grafikus gyorsítót bepasszírozni a noti burkolata alá, ami ráadásul egy Nvidia gyártmány. Ez nem jelenti AAA-s címek full grafikán való futtatását, de mindjárt többet lehet tőle remélni, mint bármilyen integrált megoldástól. Az ár ugyan nem éppen kevés, de még mindig kevesebb, mint a hasonló kategóriájú, egyéb gyártók által piacra dobott alternatívák vételára. A Xiaomi RedmiBook 380 939 forintos áron rendelhető a GearBest oldalán, amíg a készlet tart.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá