TOP 5 okosóra iPhone-hoz

A legtöbb okosóra sajnos nem kompatibilis az iPhone készülékekkel az iOS korlátozásai miatt, szerencsére így is akad jó pár okos kütyü, amik gond nélkül működnek szeretett almás mobilunkkal. Ezekből mutatunk most néhányat.

Mivel nem mindenki akarja egy iPhone árát okosórára költeni, ezért több árkategóriában is megnézzük a legjobb ajánlatokat. A legolcsóbbal fogjuk kezdeni, és úgy haladunk majd a drágább iOS-kompatibilis okosórák felé.

Q3 okosóra

A Q3 okosóra használható kihangosítóként iPhone készülékekhez, és megjeleníti a telefon értesítéseit (Facebook, Viber, email, stb.), így nem kell állandóan elővenni a mobilt a zsebünkből, az órán azonnal látjuk mi történt.

A készülék egyik nagy előnye a gyönyörű, teljes kör alakú IPS kijelző, ami napfényben is megfelelően látszik. Emellett érdemes még megemlíteni, hogy többféle óradizájn közül választhatunk, és magától feléled a kijelző, ha felemeljük a karunkat.

A Q3 okosóra egy egész vékony fémházat kapott, és többféle változatban is elérhető. Választhatjuk fém és szilikon szíjjal, ráadásul a szíj akár cserélhető is.

Vannak az órán fitnesz funkciók, illetve pulzusmérő, és ha a mobilunkon hallgatunk zenét, akkor az órán is tudunk számot váltani.

A Q3 okosóra most akcióban 27.990 Ft-ért vásárolható meg, 1 év magyar garancia és ingyenes szállítás jár hozzá. További részletek ezen az oldalon.

G3 Pro okosóra

A G3 Pro okosóra sokban hasonlít a Q3-ra, itt is egy teljes kör alakú IPS kijelzőt kapunk, de ez az óra kicsit talán sportosabb megjelenésű, és van benne SIM kártya foglalat is, azaz akár önállóan is használható telefon helyett.

g3-pro-okosora-szinek

Ez is megjeleníti az értesítéseket, azaz nem kell minden jelzésnél előbányászni a mobilt a zsebünkből. Tudja a kihangosítást is, és szintén lehet vele zenét léptetni az iPhone-on. Itt is választhatunk jó néhány óradizájn közül, és a kezünk felemelésére automatikusan felvillan az óra.

A G3 Pro jelenleg 31.990 Ft-ba kerül magyarországi garanciával és ingyenes szállítással. Az óra fekete és fehér/ezüst színben is kapható. További részletek és vásárlás ezen a linken.

SMA Watch 2 okosóra

Az SMA Watch 2 csak nemrég jelent meg Magyarországon, de hatalmas sikernek ígérkezik. Az óra egy speciális, állandóan aktív kijelzővel bír (folyamatosan mutatja az időt), és ennek ellenére elképesztő üzemideje van, elég 3 hetente tölteni!

A készülék kijelzi az értesítéseket (email, Facebook, Messenger, Viber, stb), és jelez a hívásoknál, SMS-eknél is, hogy ne maradjunk le semmiről. Emellett nagy hangsúlyt kaptak még a fitnesz funkciók, van lépésszámláló, pulzusmérő és alvásfigyelő is, ráadásul minden begyűjtött adatot visszanézhetünk a mobilos alkalmazásból.

Az SMA Watch 2 könnyű, kényelmes, sportos, és még vízálló is, az ára pedig 50 ezer Ft magyarországi garanciával és ingyenes szállítással.

Frissítés: most akciós az okosóra, így 39.990 Ft-ért a tiéd lehet, érdemes lecsapni rá! További részletek és vásárlás ezen az oldalon.

Apple Watch és Apple Watch 2

Természetesen az Apple Watch sem maradhat ki a felsorolásból, ami ugyebár az almás cég saját tervezésű készüléke, és kifejezetten iPhone-okhoz szánták.

apple-watch

Az Apple okosórája rengeteg mindenre használható, kijelzi az üzeneteinket, aktivitásmérő, és természetesen ezen is van pulzusmérő. Valószínűleg ez az egyik legjobb kiegészítő, ami iPhone-okhoz kapható, az ára viszont elég borsos. Az első generációs Apple Watch 100.000 Ft környékén kapható, a nemrég bemutatott újabb modellért pedig ennél is jóval többet kell kifizetnünk.

Neked melyik óra tetszik a legjobban a felsorolásból?

Szólj hozzá