Megérkezett a Xiaomi Mi Max Prime

Még májusban jelentette be a Xiaomi a Mi Max névre keresztelt phabletjét, amely nemrég kapott egy felturbózott változatot Mi Max Prime néven.

A Prime csak kevés dologban tér el a testvérmodelltől, konkrétan a processzor típusa és a memória különbözik. A telefon érkezése egyébként várható volt, hiszen először olyan pletykákat lehetett hallani, hogy a Mi Max két változatban fog megjelenni, de májusban csak a gyengébbik variáns érkezett meg.

xiaomi-mi-max-header-02

A processzort a Snapdragon 650-ről 652-re cserélték (ez kettővel több teljesítményorientált Cortex-A72 magot jelent), illetve a RAM mennyisége 4 GB-ra nőtt. Másban azonban nem igazán változott a 6.44 hüvelykes Full HD panellel, 16/5 megapixeles kamerapárossal és 4850 mAh-s akkumulátorral ellátott telefon, eltekintve attól, hogy már 128 GB lett a belső memória mérete a Mi Max 32, illetve 64 GB-ja helyett.

xiaomi-mi-max-hivatalos-02

A készülék gyönyörű fémházzal és ujjlenyomat olvasóval rendelkezik, viszont a B20-as LTE sáv valószínűleg ezúttal is kimaradt. De 300 dollárért cserébe talán ez elnézhető.

Forrás: Phonearena

Szólj hozzá