Merít vagy lassít a Facebook Messenger? Itt a megoldás!

Pár napja írtunk egy cikket a Facebook alkalmazás szerényebb hardverrel megáldott telefonokra való hatásáról. Némi kompromisszummal ugyan, de megvan rá a megoldás. Azonban lehetséges, hogy önmagában a Facebook Lite-ot használni nem elég. Hogy miért nem? Azért, mert a Facebook Messengernek ugyanilyen hatása lehet.

Aggodalomra nincs ok ez esetben sem, azonban a helyzet egy fokkal már bonyolultabb. Szerencsére a Messengernek is van Lite verziója. A probléma viszont az, hogy a Facebook Lite-tal ellentétben ez nem elérhető a Play Áruházban, egyelőre még ismeretlen okokból. Viszont bármikor letölthetitek az APK Mirror-ról a legfrissebb verziót!

Fontos megjegyezni, hogy mindenki csak saját felelősségére töltse le! Ugyan megbízhatónak bizonyul a program, de az ördög sosem alszik. Ha nem vagy nagyon ijedős, és telepítenéd, előtte mindenképpen menj be a beállításokba, koppints a biztonság gombra, majd ott pipáld be az “Ismeretlen források” opciót, mert enélkül nem fog működni.

Miért jobb a Lite verzió a simánál? Mert kicsi a mérete és a hardverigénye is. Nem utolsó szempont az sem, hogy csekély adatforgalmat generál csak, és az alapfunkciókat kiválóan ellátja.

Forrás: APK Mirror

Szólj hozzá